• Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzenden va. €19,95
  • Gratis ruilen & retourneren

Privacy Policy

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.


1. Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Hippe Mensjes
Website: https://www.hippemensjes.nl
Inschrijfnummer KvK: 08128405
BTW-nummer: NL813553271BO1

2. E-mailadres
a. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.
3. Postadres
Wij gebruiken uw postadres voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen kunt u zich laten registreren op www.postfilter.nl
4. Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.
5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:
1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens
De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties
7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
a. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria
a. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
b. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
c. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
d. Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.
e. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.
9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.
10. SSL-verbinding
Hippe mensjes maakt gebruik van een SSL-verbinding. Dit is een beveiligde verbinding zodat u als consument rustig kunt shoppen zonder dat u bang hoeft te zijn dat u in een onbeveiligde omgeving uw gegevens achterlaat in bijvoorbeeld het bestelproces of de contactpagina's. Door de SSL-verbinding worden is de website beveiligd als het ware "achter slot en grendel". Hierdoor kunt u vertrouwd surfen en veilig betalen en met een gerust gevoel gegevens achter laten.
Wat is SSL?
Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de bezoeker en je website, op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (denk aan klant informatie, login informatie en online betalingen). Naast extra veiligheid en betrouwbaardere uitstraling is er nog een belangrijk voordeel,
Google heeft namelijk aangekondigd websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben! Websites met een SSL certificaat worden gekenmerkt door een slotje (standaard certificaat) naast het website adres in de browser of een groene balk in de browser (EV certificaat).
11. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:
a. Op het volgende e-mailadres: info@hippemensjes.nl
b. Op het volgende telefoonnummer: 0649040904

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »