• Gratis ruilen of retourneren*
  • Gratis verzending v.a. €19,95
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*

Gratis ruilen en retourneren

Natuurlijk kan het gebeuren dat je iets bestelt bij Hippe Mensjes en dat het artikel niet naar wens is. Als dit het geval is dan zijn er twee mogelijkheden:

Gratis ruilen

Als de maat niet goed is dan kun je contact met ons opnemen via ons e-mailadres info@hippemensjes.nl. Als je in je mail aangeeft welke maat je wilt ontvangen dan kunnen we meteen kijken of die op voorraad is of bij onze leverancier informeren. We sturen je dan de gewenste maat toe zodra we je retourzending hebben ontvangen. Hiervoor krijg je een retourlabel toegestuurd waarmee je het pakje gratis kunt terugsturen door het af te geven op het postkantoor. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alvast de juiste maat te bestellen zodat u zeker weet dat u het gewenste product niet misloopt. Zodra het andere product retour is annuleren wij de andere bestelling.

Gratis retourneren

Je hebt bij Hippe Mensjes de wettelijke mogelijkheid om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden van je aankoop af te zien. Na je melding dat je van je aankoop afziet heb je nog 14 dagen om de bestelde artikelen terug te sturen. Hiervoor vragen we je om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres info@hippemensjes.nl zodat we je een retourlabel kunnen sturen. Hiermee kun je je pakket kosteloos aan ons terugsturen. Je kan ook voor kiezen om de producten via een andere wijze terug te sturen, dan zijn de kosten wel voor jou. Uiteraard is het ook mogelijk om en deel van je bestelling terug te sturen.

Let op:

Gratis retourneren geldt niet op artikelen uit de supersale!

Retouren vanuit een ander land is helaas nog niet gratis. Retourneren is dan voor eigen rekening.

Ons retouradres:

Hippe Mensjes
Hoenderparkweg 170
7334 CC
Apeldoorn

Wij betalen het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na jouw melding dat je van de aankoop afziet terug. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij betaald hebt. Wij mogen wel wachten met terugbetalen tot wij de artikelen hebben terug gekregen of je hebt aangetoond dat je ze hebt teruggezonden. Na het verwerken van de retour ontvangt je een bevestiging per e-mail.

Je kunt voor je retour melding uiteraard ook gebruik maken van het model herroepingsformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U kunt uiteraard ook gebruik maken van het model herroepingsformulier

Voorwaarden voor ruilen of retourneren
Als je een artikel wilt ruilen of retourneren, houd dan rekening met de volgende voorwaarden:
⦁ Voeg bij je retourzending de originele bon die bij je pakket is gevoeg
⦁ Het artikel dat je terugstuurt is schoon en compleet
⦁ Het artikel dat retour wordt gestuurd is niet gewassen en is onbeschadigd
⦁ Het artikel mag uiteraard worden gepast zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen
⦁ Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking
⦁ Labels en kaartjes zijn, indien redelijkerwijs mogelijk, nog aan het artikel bevestigd
Heb je vragen over ruilen of retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »